Metal Battle – voorronde Zeeland

10/02/2018
20:00
Zaal

De 18de editie van de Metal Battle komt eraan. De wedstrijd leidt uiteindelijk naar een internationale battle om een plek op het bekende Duitse festival Wacken Open Air. Vorig jaar won Inferum de Metal Battle in Nederland en belandde in de Wacken Finale op de derde plek.

Vanaf 12 januari starten de eerste voorrondes met 48 bands. 12 daarvan doorlopen drie rondes die als halve finales zullen gelden. De finale vindt uiteindelijk plaats in Harderwijk op 21 april. De winnaar daarvan gaat daarna door naar de internationale competitie.

Zit je in een band, treed je graag op en ben je niet bang de Nederlandse podia, festivals en Wacken Open Air onveilig te maken dan kun je je nu inschrijven in via www.metalbattle.nl.

► Info
10 februari 2018
De PIT Terneuzen
Doors: 20:00 – 03:00
Damage: FREE