Hunterstreet, The Flow & Dustsucker

14/04/2018
20.00
Zaal

Hunterstreet komt terug naar de pit, en ze nemen vrienden mee.
The Flow en Dustsucker maken het programma compleet. 

Houd het evenement in de gaten voor meer informatie

 

HUNTERSTREET

HunterStreet brengt donkere alternatieve rock gedrenkt in post-punk invloeden met een

frontman bekend om zijn karakteristieke stemgeluid en poëtische teksten. Ze zijn ontstaan in het verdronken land, het zuiden van Nederland. Waar ze in 2014 begonnen te experimenteren met drums, gitaren, synthesizers, en een kenbaar recept creërden:  een solide en strakke rock sound begeleidt door een diep timbre.

Sinds de release van hun debuut mini-album in 2015, ‘We All Wander’, zijn ze druk bezig met het uitbreiden van een toegewijde fanbase. Vanaf deze basis groeide de band door en begin 2017 rondde ze de opnames van hun tweede EP af. De nieuwe plaat werd geproduceerd door Martijn  Groeneveld in zijn Mailmen Studio, te Utrecht (Klangstof, Emil Landman, Blaudzun, Rondé, Bertolf, Kensington, Dotan, … ). De EP brengt een diep, grauw en volwassener geluid.

 

Wat uit de versterkers van HunterStreet komt is even ontvlambaar als celluloïde, chemischer dan salpeter en dansbaarder dan Joy Division. Sluit je ogen en luister aandachtig. Binnen enkele seconden beeld je je jezelf in, zittend op de achterbank van een vieze oude BMW naast Emily Ratajkowski die hartstochtelijk de teksten in je oor fluistert.

De jacht is geopend.

HUNTERSTREET

Rutger-Jan Cleiren – Vocalen & Gitaar

Preben Van Overmeiren – Drum

Benjamin Chong – Gitaar

Kasper Mols – Bass & Synth

 

 

Wat de mensen zeggen:

“Ambitieus HunterStreet zwemt tegen de stroom in” – BNdeStem

“HunterStreet is snel en barst van de ideeën.” – 3voor12

“We All Wander laat bij meerdere luisterbeurten horen dat HunterStreet veel muzikale ideeën heeft” – Muzine

“Een donkere rocksong met speelse elektronica invloeden waarbij het leven in een door jezelf gecreëerde

leugen centraal staat. Traditiegetrouw draagt de single natuurlijk ook een vet refrein met zich mee.” –

Dansende Beren about ‘ZOO’

“Moeders houd je dochters binnen, want HunterStreet is weer op pad.” – daMusic about ‘ZOO’