alternative rock
Kid Harlequin + Boskat

15/06/2019
21:15
Zaal

Kid Harlequin komt uit de dampende rook van arbeiders stad Rotterdam en maakt vuige duistere rock i.c.m. live electronica.
Hiermee verkreeg deze 5 mans formatie, aftershows van niemand minder dan Alter Bridge en Placebo in de HMH en Ziggo! Bovendien mochten ze ze de support verzorgen van de legendarische Amerikaanse band Mushroomhead in Tivoli.

Kid Harlequin gooit graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer (te denken aan Nine Inch Nails, A Perfect Circle, Deftones), strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium. Om het nieuwste album sterker te maken zijn er toffe samenwerkingen getroffen. Zo zijn er strijkers te horen en is er samengewerkt met Marcela Bovio, ook wel de zangeres van Stream of Passion.

https://www.kidharlequin.com/


BOSKAT uit Antwerpen en Rotterdam speelt luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Fabian (drums en zang) en Vincent (zang en gitaar) hacken je trommelvliezen en gemoedstoestand met scherpe gitaarriffs, moordende liedjes en buitengewone dynamiek. BOSKAT is dit jaar geselecteerd als NMTH (zine) -talent voor het Nederlandse toerfestival Popronde.


“We willen de wereld laten zien dat solide rockmuziek niet alleen voor je oudere oom of voor een zeer specifieke nichemarkt is. Maar wel willen we onze intense passie voor dit genre deze wereld in schieten en iedereen onze onvermijdelijke bulldozer van een band laten zien. We dachten dat het een echte verfrissende ervaring zou zijn om dit allemaal als een duo te brengen.We brengen enorm geluid in een minder enorme omgeving. Moeilijk te geloven? Kom het zelf beleven!”