Heavy Metal
Up the Irons (Iron Maiden Tribute Band) + Harbour of Souls

26/10/2019
20:00
Zaal

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland, en zij vieren hun 20-jarig bestaan met een epic tour. Dat beloofd ons een heavy metal doordrenkte show boordevol energie. Iron Maiden fans zullen deze band zeker kennen.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999, met veel (inter)nationale podia beklommen zoals Graspop , 013, Spa Tributefest (Belgie) en podia in Düsseldorf en Dortmund. Ook heeft de band getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië. De tribute band heeft zelfs contact met Iron Maiden zelf. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Dus de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium! 

De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf DIE-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Verwacht Maiden classics, epics, ‘new Eddies’, en tracks die je altijd al hebt willen horen maar nooit de kans toe kreeg,… Kortom een strakke productie met rook, vuur en tonnen plezier!

Supporting band: Harbour of Souls (HoS)

Harbour of Souls is een band van Vijf Zeeuwen die klassieke hardrock combineren met onversneden heavy metal. Met hun nieuwe album Doomsayer (2019) – geproduceerd door Pieter Kloos (Peter Pan Speedrock, DOOL, Death Alley) hebben ze vers materiaal waar zeker op geheadbangt kan worden! Dat belooft een sexy voorprogramma te worden!

Laat weten dat je erbij bent op onze eventpagina (Facebook): 20 Wasted Years