Pop & metal mashup
UITGESTELD Pene Corrida 10 jaar

11/12/2021
21:00
Zaal

DEZE SHOW WORDT VERPLAATST, TICKET VERKOOP GAAT WEER VAN START ALS ER EEN NIEUWE DATUM BEKEND IS.

 

Twee jaar na hun succesvolle vorige doortocht komen de leut- en lawaaimakers van Pene Corrida ons podium weer onveilig maken.
Deze keer komen ze hun 10e verjaardag vieren.
Bestel je tickets nu onder op deze pagina!

In 2021 bestaat Pene Corrida 10 jaar. Om dit te vieren brengen zij in september een EP uit met re-recorded unreleased tracks en trekken ze het land door met hun grootste tour ooit!
Pene Corrida is een metalband die popmuziek verbouwd tot knallende metal tracks. Het combineren van metal en de “greatest hits in the world” resulteert in een uniek concept waarmee de band jaarlijks vele podia plat speelt.
Dansen, moshen, stagediven, keihard meebrullen, niks is te gek; het is altijd één groot feest met Pene Corrida. Deze metalheads weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

Opgericht in 2011, Pene Corrida heeft twee full length albums, vier EPs en meerdere singels uitgebracht met tezamen meer dan drie miljoen streams en views. Hun videoclips van Adele’s “Hello”, “Salsa Tequilla” van Anders Nilsen en “Op Mn Monnie” van Famke Louisa gingen viral op het web. Hiermee is Pene Corrida vele landelijke radio en TV stations verschenen en zelfs het Jeugdjournaal bleef niet gespaard!

PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!

Facebook: https://www.facebook.com/PeneCorridaBand/
Instagram: https://www.instagram.com/penecorrida/
Youtube: https://www.youtube.com/penecorridaband
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1Hw2YwIpnSOWbtb8FlZcCa?si=ENoeX5xCRe6ZjSYLvRbxDg