Blues, folk, Americana, hillbilly, rock and roll
The Blue Clay + Strings & Ducktape – Benefiet

27/10/2019
15:00
Zaal

Dit Benefietconcert wordt gehouden voor Stichting Het Steunpunt Terneuzen. De stichting geeft psychosociale ondersteuning aan kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten, naaste, nabestaanden en ook aan mensen met een chronische ziekte.

The Blue Clay (Blues, folk, Americana, hillbilly, rock and roll)
Een avond vol met verschillende muziekstijlen zoals blues, hillbilly en folkmuziek met invloeden van Tex-Mex en Zydeco-muziek! Met de akoestische instrumenten brengt The Blue Clay veel energie in hun live show.

The band speelde op veel bluesfestivals zoals Kwadendamme Blues Festival, Baeker Side Bluesfestival in Beek, De Koninck Blues Festival in Delft, Midzomer Bluesnight, Leerdam Blues, Brielle Blues, Bevrijdingsfestival Zeeland, Barreblues, Zoetermeer Blues, Rock Earthfield, Blueshappening Zelzate, Blues Open Festival Geldrop, Schmölzer Blues Tage etc.

Support: Strings & Ducktape (Folk, Hillbilly)

Kassa €7,50