's Werelds beste Johnny Cash tributeband
Church of Cash (USA) + Wild May West (NL) + Smoke (NL)

28/11/2021
15:00
Zaal

Church of Cash, ’s werelds beste Cash tributeband uit de Verenigde Staten, steekt de zee over om ons te trakteren op een avond vol bekende en minder bekende nummers van The Man In Black.

Church of Cash schakelt moeiteloos tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, de rockabilly krakers van Sun recordings en het vuur en de broosheid van de American recordings.

Met meer dan 130 nummers in het repertoire, zijn zij van alle markten thuis. Vele zijn geroepen, maar bitter weinig zijn er uitverkoren de warme baritonstem van Cash te vertolken!

——————————————————————————————————————————————————————————–

Wild May West staat altijd garant voor heerlijke rock ’n roll met een flinke dosis blues. Hun repertoire is zeer breed, met songs van o.a. The Go-Getters, The Paladins & The Stray Cats.

~ a 4-piece from Holland with an all American retro-sound that is drenched in gasoline and whiskey! ~
——————————————————————————————————————————————————————————–

Smoke is een Psychedelische Swamp Rock band dat druipt van de bayou grooves die recht uit de machtige deltas komen. Met hun debuutalbum “The Mighty Delta Of Time” geeft de band het publiek de eerste indruk van de mooie en ruige wereld van het moeras. Ze nemen je mee op een unieke reis langs de oevers van de bayou, waar het gevaar van het wildleven op de loer ligt. De band speelt een combinatie van harde, ruige drumritmes, intense baslijnen, pittige bayou riffs en melodische gitaarsolo’s.

——————————————————————————————————————————————————————————–
Scoor snel je tickets in de voorverkoop voor een heerlijke zondagmiddag gevuld met Rock ’n Roll!

Kassa € 15,-