ZEELANDJAZZ FESTIVAL D2
BRAZZMATAZZ + Naft

11/06/2022
20:00
Zaal

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni slaan De PIT/Podium In Terneuzen en Porgy & Bess Jazzclub de handen in elkaar in kader van het ZEELANDJAZZ FESTIVAL, een stadsfestival in de binnenstad van Terneuzen en Middelburg welke zal plaatsvinden van 10 t/m 19 juni 2022.

 

Graag bieden we tevens een combiticket van 30 euro aan zodat jullie tegen gereduceerd tarief van beide dagen kunnen genieten:
Combiticket link: https://depit.stager.nl/web/tickets/111168774

 

BRAZZMATTAZZ

Brazzmatazz, een 18-koppig monster van een Brassband dat gromt, van zich afbijt en ten gepaste tijde de spanning tot een ultieme climax weet op te bouwen. Muzikale invloeden komen uit New Orleans en de Balkan, uit Jazz, Ska en Latin, maar ook Elektronische elementen komende vanuit Drum ’n Bass of Dance worden niet geschuwd.

Een SteamPunk-totaalspektakel met aangepaste kostuums en decor zorgt zowel op een podium als
in het straatbeeld voor uitbundige taferelen, getuige ook ontvangen prijzen als Strafste Straatartiest van Gent en optredens op onder meer shows en festivals als Polé Polé, Dranouter, Vooruit, Casino, Bozar, DeSingel en dergelijke meer…

 

NAFT

NAFT staat voor explosieve drums, opgepompte bassax, oververhitte bariton, een scheurende tenor en licht ontvlambare trompet blenden tot een eigenzinnige mix van de betere beats. NAFT blaast Brass over je techno en drumt je house inclusief voortuin in lichterlaaie. De ultieme brandstof om een podium te laten draaien, laaien, ontploffen. In 2018 begonnen op straatfestivals, vandaag op podia in de Benelux en Europa.

 

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.