ZEELANDJAZZ FESTIVAL D1
BUSCEMI + Léon

10/06/2022
20:00
Zaal

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni slaan De PIT/Podium In Terneuzen en Porgy & Bess Jazzclub de handen in elkaar in kader van het ZEELANDJAZZ FESTIVAL, een stadsfestival in de binnenstad van Terneuzen en Middelburg welke zal plaatsvinden van 10 t/m 19 juni 2022.

 

Graag bieden we tevens een combiticket van 30 euro aan zodat jullie tegen gereduceerd tarief van beide dagen kunnen genieten:
Combiticket link: https://depit.stager.nl/web/tickets/111168774

 

BUSCEMI LIVE BAND

Sinds 1996 maakt Dirk Swartenbroekx dansbare Funky Lounge platen onder de naam Buscemi (genoemd naar zijn favoriete acteur). De stijl van Buscemi valt moeilijk te categoriseren: je hoort elementen van Bossa, Jazz, House, Braziliaanse Grooves, Afrobeat, Balkan, Drum ’n Bass en Dub. Dansmuziek met een warme feel is misschien wel de beste omschrijving van de sound van Buscemi.

 

Léon

De uit Gent afkomstige Léon (former Décadance, Charged resident, …) zal de eerste avond van ZeelandJazz Festival in De PIT/Podium In Terneuzen hosten. Hij zal zowel de warming up als de afterparty verzorgen en staat garant voor zwoele beats en onweerstaanbare ritmes.

 

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.