Metal/pop mashup
Pene Corrida + At First

30/09/2022
20:00
Zaal

”Wat zou er gebeuren als we de grootste zomer hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal overheen smeren?” Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want niet veel later was Pene Corrida geboren en de rest is geschiedenis.

Al ruim tien jaar spelen ze de vaderlandse podia plat met een wervelstorm van zomerse klanken en snoeiharde gitaren. Met andere woorden: dit is de ideale manier om je overtollige quarantainekilo’s weg te dansen! Tijdens hun “Lucha Libre Tour 2022” brengen zij een arsenaal aan nieuwe en oude hits met zich mee, en misschien nog een Mexicaans worstelwedstrijdje! Wie durft?

Pene Corrida heeft inmiddels twee full length albums, vier EPs en meerdere singels uitgebracht met tezamen meer dan drie miljoen streams en views. Hun videoclips van Adele’s “Hello”, “Salsa Tequilla” van Anders Nilsen en “FCK2020” van Scooter gingen viral op het web. Hiermee is Pene Corrida vele landelijke radio en TV stations verschenen en zelfs het Jeugdjournaal bleef niet gespaart!

 

Tickets voor de verplaatste show van 11 december 2021 blijven geldig voor deze show. Tickethouders zijn via de mail geïnformeerd.
Heb je geen mail ontvangen en kan je niet op de nieuwe datum? Stuur dan een mail naar ticketspodiuminterneuzen@gmail.com, dan helpen we je daar verder!