Wave Night
THIS CAN HURT + KORINTHIANS + XTORT

26/11/2022
20:00
Zaal

Wat is er gezelliger op een heerlijke herfstavond dan een nostalgische trip naar eighties met een sfeervolle authentieke “NEW” WAVE NIGHT…

Line up

THIS CAN HURT (22:45 – 23:45)

This Can Hurt werd eind 2015 opgericht in Gent (BE). De band begon als een 100% studio project met maar één doel: “Maak muziek zonder limitaties”. Na zeven jaar heeft de band een eigen kenmerkend geluid met invloeden uit subgenres zoals Rock, Metal, Wave, Industrial en zelfs Popmuziek. Verschillende recensenten prezen de band voor het hebben van een internationale feel, waarbij ze verwijzingen naar Muse, Nine Inch Nails, Type O Negative, Deftones, Massive Attack, Sisters Of Mercy niet schuwen.

 

KORINTHIANS (21:30 – 22:15)

Je hoort echo’s van PostPunk, New Wave, Darkwave, Synth-Pop en diverse alternatieve stromingen. De nummers bulken van energie en je voelt de onnavolgbare vibes uit the eighties je lichaam penetreren. De succesvolle mix van synth, gitaar, bas en beat, in combinatie met de sfeervolle stem, maakt deze band verfrissend anders. Passioneel, dansbaar, dromerig en met de nodige chaos.

XTORT (20:30 – 21:00)

Xtort heeft zijn roots in de Nederlandse Industrial Metal band ‘HOER’. Waar Hoer aansloot op de moderne Industrial Metal, kijkt Xtort meer naar de Wave en PostPunk kant van Industrial muziek.
Xtort schuwt geen thema noch experiment en heeft inmiddels een gedegen live reputatie in binnen en buitenland. Xtort zal deze Wave Night met stijl en zwartgallige bravoure aftrappen.

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

Kassa €10