Dikke Dennis & The Røckers
+The Evil Pony’s + TreeHook

25/02/2023
20:00
Zaal

Dikke Dennis & de Røckers

Jarenlang was hij de mascotte van Peter Pan Speedrock. Menig microfoon belandde op een plaats waar de zon nooit schijnt, het was altijd feest met de Dikke.

Toen de Speedrockers ermee stopten werd het tijd voor iets nieuws. Jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden!

Op het menu staan Rock & Roll klassiekers in een Nederlandstalig jasje plus eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Uiteraard mogen klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet ontbreken.

Røckon!!!

 

The Evil Pony’s

Rasechte volbloed Nederlandstalige polderMetal. Bier, meezingers, fluo spandex, pogo en pure hilariteit. Bereid jullie voor op een setje vol Vlaamse authentieke boerenleude.

 

TreeHook

TreeHook is een Nederlandse NoiseRock/StonerRock band afkomstig uit Zierikzee welke werd opgericht in 2014. De band kreeg landelijke bekendheid met hun videoclip ‘SOME’ waarbij de bandleden allen een masker van Giel Beelen (Nederlandse radio presentator en DJ) dragen. Lekker stennis schoppen is deze heren dus verre van vreemd. Maw de ideale opener voor een heerlijk feestelijke februari avond!

 

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.