InStock69
Woodstock 2.0

29/04/2023
19:30
Zaal
Geworteld in de muzikale periode van de Flower Power jaren 60 en 70 maar dan extra spicy opgediend. A Trip Down Memory Lane!
Het Woodstock Festival in 1969 wordt tot op de dag van vandaag nog gezien als een festival van iconische proporties. De symboliek die daarvan uitging spreekt tot de dag van vandaag nog tot de verbeelding. Broederschap, liefde, vrede en geluk.
InStock69 is opgericht met één doel: het gevoel van liefde, vrede en geluk van toen te doen herbeleven door nummers uit Woodstock 69 met veel passie, plezier en gevoel te brengen.
Bij de optredens van InStock69 lijkt het net of de wereld een beetje beter wordt. Mensen zijn vriendelijk, de muzikanten gepassioneerd en de muziek weergaloos gaaf!
De band bestaat uit 9 gepassioneerde muzikanten die allemaal hun sporen hebben verdiend op de diverse podia en diverse bands.
En wat belangrijk is: InStock69 is een hechte band. Het plezier in het spelen spat er tijdens de optredens vanaf!
Alle scala van emoties komen voorbij: van het kleine breekbare bij Beautiful People, de rauwheid bij Janis Joplin en het onstuimige bij Born to Be Wild. Of de mystiek bij White Rabbit en de intense schoonheid bij Sarah van Fleetwood Mac.
Een optreden om nooit te vergeten!
Kassa € 12,50