SKUMIC
+ Gamma Rave

15/04/2023
20:00
Zaal

SKUMIC

Skumic is een project van rapper / acteur Gauthier Deleersnijder en dubstep producer Point Blank. Waar voorheen hun sound getypeerd werd door brute West-Vlaamse lyrics en hevige Drum ’n Bass, renoveerde het duo onlangs hun stijl naar een meer eclectisch product.

Zo haalt Skumic zijn inspiratie niet uit de Rapscene, maar buiten het genre bij artiesten zoals Marilyn Manson, Till Lindemann, Slipknot, The Weeknd en The Prodigy. Point Blank is als producer dan wel weer thuis in de Hiphopscene, maar heeft heeft vooral naam en faam gemaakt als dubstepproducer. De Rap skills van Skumic in combinatie met de heftige beats van Point Blank vormen de basis van deze knotsgekke stuwende samenwerking.

 

GAMMA RAVE

Deze uit Gent afkomstige formatie brengt een mix van Dub, Drum & Bass en good old fashion Dance en wordt geserveerd met een stevige no nonsense Punk attitude.