Creedence Commotion Revival + O.D. Rock 'n Blues Band
ZeelandJazz Festival

11/06/2023
14:30
Zaal

In samenwerking met het ZeelandJazz Festival organiseert Podium De Pit 2 dagen gratis Jazz & blues. Op zondag 11 juni presenteren we Creedence Commotion Revival (Creedence Clearwater Revival tribute) & O.D. Rock ’n Blues Band.

Wie kent nu niet de muziek van Creedence Clearwater Revival. De band die eind jaren 60/begin 70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad moon rising, Fortunate son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you, enz. enz. Als tribute-band van CCR vertolken ze deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound.

De O.D. Rock ’n Blues Band is een ervaren muzikale vijfmans-formatie uit Roosendaal waar de Rock ’n Blues vanaf druipt. Het repertoire bestaat echter niet alleen uit bluesrock, maar ook rhythm ’n blues en gevoelige bluesballads met hier en daar zelfs een vleugje latin en rockabilly.
In de loop der jaren hebben bandleden hun muzikale invloeden opgedaan bij Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, Paladins, Billy Thompson ,BB King, Julian Sas, Santana, Walter Trout enz.

Een optreden van de O.D. Rock ’n Blues Band is een swingende muzikale belevenis, waarvan het publiek van begin tot eind met volle teugen kan genieten.

O.D. Rock ’n Blues Band 15:00-16:00
Creedence Commotion Revival 16:30-18:00

Gratis entree!