COBRA THE IMPALER
+ Xeno + Stereoseat

09/12/2023
20:00
Zaal

We begonnen 2023 met een feestje en willen uiteraard ook bij de uitloop van dit bewogen muzikale jaar nog eens stevig knallen. Daarom serveren we jullie op deze gezellige december dag niet minder dan volgende drie toppers van formaat:

 

COBRA THE IMPALER

Deze Belgische heersers hebben in een mum van tijd een ware cultstatus verworven.

Muzikaal ontvangt de luisteraar sterke signalen uit de New Wave of American Heavy Metal. COBRA THE IMPALER smeedt meer dan epische grooves en pittige gitaarleads samen met cleane vocale harmonieën en vlijmscherpe kreten. Moeiteloos vloeiend van halsbrekende riffs naar smaakvolle melodieuze breaks, maakt de band sterk gebruik van stilistische elementen uit groove, thrash en klassieke heavy metal.

Zoals veel legendarische metal acts uit de jaren 90, verenigt COBRA THE IMPALER brute kracht met finesse, catchiness en nauwgezette aandacht voor detail.

XENO

Deze uit Nederland afkomstige zeskoppige formatie maakt reeds geruime tijd furore met hun mix van sferische melodieuze Progressive/Death Metal gecombineerd met krachtige groovende Djent.

STEREOSEAT

Dit Gentse zootje prettig gestoorden brengt een oorverdovende blend van smeulende Desert Fuzz riffs aangedreven door schizofrene synths en catchy melodieën welke een Fear & Loathing trippy atmosfeer en spaced out groovende sound creëren.