pop/indie rock
PEER + Harvest Road + Alta Luna

23/09/2023
20:00
Zaal

PEER

De van oorsprong uit Middelburg afkomstige band PEER speelt catchy pop-rock met een randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing but Thieves en The Neighbourhood. Kort na het uitbrengen van hun debuut EP kreeg PEER aandacht op de nationale radio en speelden ze vele shows in Nederland en internationale shows in de UK en Azië. In 2019 verscheen hun eerste album en trapten uit Zeeland afkomstige band hun clubtour af in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

PEER heeft de corona periode benut om nieuw werk te maken en bracht in oktober de nieuwe single ’’Thinking About You’’ uit. De single is de eerste in een reeks van 3 singles in aanloop naar een nieuwe EP die in 2023 zal verschijnen. In 2023 gaat de band op tour door Nederland, België en Duitsland. Natuurlijk kan een show in de Pit niet ontbreken!

HARVEST ROAD

Harvest Road is een nieuwe Nederlandse Indie Pop/Indie Rock band.
De band schrijft hun verfrissende muziek met behulp van traditionele rockinstrumenten zoals: drums, gitaar en bas, gecombineerd met moderne weelderige key/synth-geluiden en krachtige vrouwelijke vocalen. Live brengt de band een gevarieerde set van uptempo gitaarsongs, ambient sferische songs en piano
ballades.

ALTA LUNA

Stel je voor dat je achter het stuur van een prachtige auto zit, onder een heldere sterrenhemel rijdt terwijl je op weg bent naar je grote liefde. Alta Luna is de perfecte soundtrack voor die trip. Deze groep van vijf vrienden uit Zeeland zijn gemakkelijk te herkennen aan hun melancholische geluid, stuwende drums en eerlijke teksten. Als je van The National, The War On Drugs of Inhaler houdt, ligt Alta Luna zeker in je straatje. Met single ‘The Chain’ uit 2021 wisten de band zich bekend te maken bij het Zeeuwse publiek en al gauw stonden ze op verschillende festivals in de provincie. Met vriend en producer Marien Dorleijn (MOSS, Opera Alaska) schaafde de band aan de sound. Gedurende het hele jaar brengt Alta Luna een reeks nieuwe singles uit om je die sound te laten horen.

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.