Muse, Editors & Arctic Monkeys tributes
British Invasion

18/11/2023
19:30
Zaal

UK bands zoals The Beatles, Rolling Stones, etc  veroverde in de mid 60s in een vloedgolf de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld wat werd gezien als The British Invasion. Nu is het de beurt aan drie tribute bands van de meest begeerde Britse rockbands van dit moment om deze muzikale vloedgolf in Nederland eens dunnetjes over te doen. Dit is je kans om Muse, Editors én Arctic Monkeys op één avond te beleven! 

Line Up:

Arctic Monkeys (Scummy Men)

Editors (reEDITORS)

Muse (Musest)


SCUMMY MEN
Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield; Arctic Monkeys.

Het vijftal – leeftijdsgenoten van de band uit Sheffield – laat de oude indierock hits en de gelaagde nieuwere sound op gedetailleerde en energieke wijze samensmelten op het podium. Scummy Men heeft een waarheidsgetrouwe frontman die net als Alex Turner weet te verrassen op toetsen en met zijn extravagante tongval, nog Britser dan een full English breakfast. Get on your dancing shoes, want Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritmes en denderende gitaargeluiden en is hiermee een lust voor het oog en oor van de Arctic Monkeys fan! 


https://www.scummymen.nl/
https://www.instagram.com/scummy_men_am_tribute/


reEDITORS
Met een grote knal kwam reEDITORS in 2012 de live industrie binnen. Festivals, poppodia en kroegen door heel Europa werden met een verbluffende liveset van EDITORS helemaal omvergeblazen. reEDITORS is gedreven om het beste van zichzelf te geven voor elke show! Met de ongekende sound en feel waan je jezelf bij de immens populaire EDITORS zelf! Niet voor niets dat 3FM DJ Jasper van der Heijden groot fan van ze is en hen uitnodigde in zijn 3FM studio om twee nummers live te spelen!  https://m.facebook.com/watch/?v=1102771959837356&paipv=0&eav=AfYpla2PWi7vPoV9Fq2bgCaZHATlCf_7T7rITjkOiHX8QBy0LrszfXqU1iskxQPn83M&_rdr


https://www.reeditors.com/
https://www.instagram.com/reeditors_tribute/MUSEST
Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Het gehele repertoire wordt met passie en technische perfectie uitgevoerd! Door het spelen op dezelfde instrumenten presteren deze topmuzikanten het om ook de allernieuwste hits van Muse identiek na te spelen. Combineer dit met een overweldigende live performance en het maakt Musest dé tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens op bijvoorbeeld Paaspop, Bospop, Nirwana Tuinfeest, Huntenpop, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen! 

 

https://www.musest.nl/
https://www.instagram.com/musest_tribute/

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.