Popband + Vocalband Flash Back! & slagwerkgroep
Powerized

20/04/2024
20:00
Zaal

Powerized is een Nederlandse popband gevestigd in Breda. De band, bestaande uit Nick Holleman, Mathijs van der Voorn en Kane Donkers, speelt energieke pop op hun eigen unieke manier. Het multi-instrumentale trio levert een gevarieerde en dynamische show, zowel muzikaal als visueel. Een wilde rit van luchtige, dansbare symfonieën tot intieme intermezzo’s. Dit alles komt tot leven in een opwindende en meeslepende live-ervaring die je niet wilt missen.

 

Muzikaal gezien wordt Powerized het best omschreven als de gulden middenweg tussen P!nk, Coldplay, Imagine Dragons en Jessie J. Ondanks het beperkte aantal releases heeft de band veel live-ervaring opgedaan met verschillende tours door heel Europa en een uitverkochte tour in Japan, wat een zeer sterke indruk heeft achtergelaten.

 

Na het uitbrengen van de singles “Let The Good Be Better”, “#nofilter” en “Cycles” heeft Powerized op 21 april 2023 zijn debuutalbum “BETTER THAN YOU” uitgebracht via het Duitse platenlabel Yellow Muffin Records. Powerized staat klaar om je te besmetten met hun energieke pop.

 

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.

 

Kassa €20,-