Rockabilly Legendes
The Spunyboys + Herman Brock jr

16/03/2024
20:00
Zaal

De Franse band The Spunyboys, opgericht in 2006, brengt een energieke rockabilly-show die doet denken aan de succesvolle The Stray Cats uit de jaren 80. Met invloeden van legendes als Carl Perkins, Eddie Cochran en Johnny Burnette, hebben ze al meer dan 1100 optredens gedaan in meer dan 20 landen. Hun nieuwste albums, “Just a Little Beat” en “Moonshine”, zijn vol met eigen geschreven nummers en worden ondersteund door een nieuwe Europese tour. Mis deze geweldige band niet!

De Herman Brood van de bluegrass, wordt hij ook wel genoemd: Herman Brock Jr., een linkshandige bluegrass-, americana- en bluesmuzikant, multi-instrumentalist en singer-songwriter uit Terneuzen. In 2015 verscheen ‘The Old World’, dat hem veel lovende reacties uit de media opleverde, waaronder een viersterrenrecensie in de Volkskrant en een TV-optreden bij VPRO Vrije Geluiden. De daaropvolgende zomer speelde hij op Lowlands, Naked Song en andere grote festivals.

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.