Damian Wilson

08/11/2024
20:00
Zaal

Damian Wilson is een Engelse muzikant, liedjesschrijver en zanger die een solocarrière als singer-songwriter in evenwicht houdt met zijn energieke rol als frontman voor rockbands zoals Ayreon, Headspace en Arena.

Hij staat ook bekend om zijn verkenning van verschillende genres, waaronder een periode van 2 jaar als hoofdrolspeler in Les Misérables, en wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige zangers in de rockwereld. Altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, heeft hij een avontuurlijke carrière gehad gedurende de afgelopen 30 jaar. Tot op heden heeft hij 6 soloalbums uitgebracht en ook 3 albums als duo met Adam Wakeman.

De muzikaliteit beperkt zich niet alleen tot Damian binnen de Wilson-familie. Zijn broers zijn ook te vinden op verschillende podia in het Verenigd Koninkrijk, en wanneer ze samenkomen, zijn hun gezamenlijke optredens heel bijzonder; ze gebeuren gewoon niet zo vaak, zeker niet buiten het VK.

Tijdens deze tournee zal Damian zijn familie meenemen om hem op het podium te vergezellen. Deze unieke shows zitten vol met vocale harmonieën die alleen de Wilsons kunnen brengen, en veel verhalen over de Wilson-familie; zowel goede als slechte.

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.