Programma

Metal All The Way: Powerstroke, Dutch Omissa releaseshow & Burial

De Zeeuwse metal scène leeft Ja inderdaad, en zeker ook die in Zeeuws-Vlaanderen. Een van de bekendere bands uit de regio is Powerstroke, die in januari 2018 hun 5e album ‘Omissa’ uitbrengen, en nu voor hun Nederlandse release show naar De PIT komen. Als support nemen ze lokale cult legende Burial mee.   2 main acts, Lees verder..
27/01/2017 21.00 Zaal

The Chef Special

Het is weer zo ver.. De keuken gaat weer open en we gaan weer koken. En om af te trappen zal onze vegetarische held Aki iedereen in hogere sferen brengen met een prachtige vegetarische maaltijd. Aanmelden kan door middel van een berichtje naar Podiuminterneuzen@gmail.com, of via onze facebookpagina. Tot dan & eet smakelijk. Zoals altijd Lees verder..
20/01/2018 1800 Café

De eerste strijd in de grote jaarcompetitie.: Pit’s Music Quiz

    Na 2 jaar quizzen zijn we allemaal benieuwd.. wie is nu overall het beste team. Daarom gaan we in 2018 een jaarcompetitie houden, om zo de strijd nog spannender te maken Maar natuurlijk is er ook plaats voor teams die het gewoon leuk vinden een keer mee te doen. 2 februari zal onze Lees verder..
02/02/2018 2000 Zaal

Metal Battle – voorronde Zeeland

De 18de editie van de Metal Battle komt eraan. De wedstrijd leidt uiteindelijk naar een internationale battle om een plek op het bekende Duitse festival Wacken Open Air. Vorig jaar won Inferum de Metal Battle in Nederland en belandde in de Wacken Finale op de derde plek. Vanaf 12 januari starten de eerste voorrondes met Lees verder..
10/02/2018 20:00 Zaal