Latin legendes
Massada

30/11/2024
20:00
Zaal

Stap binnen in de fascinerende wereld van Massada, de legendarische band die het Nederlandse muzieklandschap voorgoed heeft veranderd!

 

Ontdek het Verhaal Achter de Sound: In de bruisende jaren ’70 legde oprichter Johnny Manuhutu de basis voor een muzikale revolutie met zijn band, voornamelijk bestaande uit getalenteerde Molukse muzikanten.

Percussieve Innovatie: Massada was een ware pionier, een trendsetter die de weg effende voor een geheel nieuwe geluidservaring in Nederland. Met een uitgebreid scala aan percussie-instrumenten creëerden ze een unieke muziekstijl die vele navolgers inspireerde.

 

Spectaculaire Optredens: Van Pinkpop tot aan internationale podia zoals het Java Jazz Festival, Massada bracht hun muziek tot leven met onvergetelijke live optredens die lovende kritieken oogstten over de hele wereld.

 

Een Wereldse Mix van Invloeden: Hun muziek, beschreven als Latin Rock / Percussion Rock, combineert Westerse instrumenten en technieken met Zuid-Amerikaanse ritmes en oosters temperament, geworteld in de Molukse moedercultuur.

 

Erkenning en Successen: Met 7 albums en de recente dubbel cd/dvd “M40years Baronda live” heeft Massada niet alleen muzikale erkenning gekregen, maar ook een nummer 1-hit met het iconische “Sajang E”, dat Nederland en ver daarbuiten veroverde.

 

Dompel jezelf onder in de opzwepende klanken en het rijke erfgoed van Massada, een band die de grenzen van muzikale creativiteit heeft verlegd en een blijvende indruk heeft achtergelaten op generaties van luisteraars!

 

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.