Queen Tribute
Crazy Little Things

19/10/2024
20:00
Zaal

Crazy Little Things wordt beschouwd als de meest authentieke Queen Tribute Band in Nederland. Ze spelen in de grootste theaters, op de grotere festivals in Nederland en komen nu dus een bijzondere show spelen in de Pit. Crazy Little Things is het geesteskind van muziekjournalist Jean-Paul Heck die de band samen met zanger Marijn Geluk oprichtte. Crazy Little Things is het ultieme eerbetoon aan hun helden. Dat doen ze met behulp van vijf andere muzikanten.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Zo bezit gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren die ook door Queen-gitarist Brian May gebruikt worden. Daarmee speelt hij May’s solo’s tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en doet dit met het nodige charisma. Met gitarist Lars van Herel, toetseniste/zangeres Hanneke van Andel en zangeres Debby Zimmerman wordt de bombastische Queen-sound tot in de perfectie neergezet. Drummer Heck en bassist Frank Dries zorgen voor die typische heavy ritmesound van Queen.

Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Somebody To Love, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en ook Crazy Little Thing Called Love komen allemaal langs, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen worden niet vergeten. “You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Negenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud!

De voorverkoopprijs is inclusief €1 ticketfee en 9% BTW. De deurprijs bevat 9% BTW.