ZeelandJazz Festival 2024
Marlon Pichel + Willem ’t Hart + Club Fusion

08/06/2024
20:00
Zaal

Op zaterdag 8 juni hebben we een gratis topaffiche tot in de late uurtjes voor het ZeelandJazz festival 2024!

.

Marlon Pichel, opgegroeid in een muzikale familie, betoverde al op 9-jarige leeftijd het publiek met zijn soulvolle stem en drumtalent. Nu keert hij terug naar zijn roots met zijn zelfgetitelde formatie, waarbij hij de soul en rock ’n roll en funk van de jaren 60 en 70 nieuw leven inblaast. Na lovende reacties op zijn debuutalbum en gedenkwaardige optredens, waaronder op Tuckerville, is Marlon Pichel een gevestigde naam in de Nederlandse soul en funk scene.


.

 

Van pianist tot internationaal model en nu terug naar zijn muzikale roots: maak kennis met Willem ’t Hart. Na zijn debuut als soloartiest met de EP ‘Seven Years’ en optredens met bekende namen als Naaz en Gregory Porter, lanceert hij nu zijn tweede EP ‘Home’. Dit keer combineert hij zijn verleden in de mode met zijn passie voor muziek, gekleed in cutting-edge digital fashion. Ontdek zijn unieke geluid en innovatieve stijl op ‘Home’, met samenwerkingen met Peter Somuah en Naaz.

.

Club Fusion is het klapstuk van de zaterdagavond tijdens het ZeelandJazz Festival.

DJ Soulfuel (bekend van onder andere Jazz-a-Delic), toetsenist Bas van Lier (bekend van onder andere BL3NDER) en gitarist Jerome Hol (bekend van onder andere Michiel Borstlap en Hans Dulfer) bundelen hun krachten om een onvergetelijke muzikale ervaring neer te zetten.
Maak je op voor een spectaculaire muzikale ervaring die je omver zal blazen met de virtuositeit van deze talentvolle artiesten!